Így használjuk a megvásárolt terméket

Használat előtt teszteljük le!

Hosszasan kerestük a legjobb ár-érték arányú megoldásokat, és minden terméktípust alapos tesztelésnek vetettünk alá, így kiárólag maximálisan megbízható termékeket árulunk. Ennek ellenére nem kizárható, hogy az adott termék valamilyen sérülés folytán nem tökéletes. Ezért lehetőleg minden használat előtt érdemes tesztelni a következő módon.

Helyezzünk bele papírt vagy egy darab textilt, zárjuk le előírásszerűen, majd helyezzük víz alá! Legalább 3 percen keresztül tartsuk ott és mozgassuk, rázogassuk! Miután kivettük a víz alól, töröljük meg kívülről, különösen figyelve a nyílás környékére és a zárra! A tokot, illetve táskát lefelé fordítsuk, amikor a teszthez használt papírt, illetve textilt kivesszük belőle, így biztosan nem folyik bele az esetlegesen rajta maradt víz.

Ha bármilyen szivárgást tapasztalunk, cseréljük vissza a terméket!

A tokban, táskában található értékekben bekövetkező károkért sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget.

A helyes használat

  1. Minden használat előtt ellenőrizzük, hogy a termék nem sérült-e! Lehetőség szerint teszteljük a fent leírt módon.
  2. Miután az értékeinket beletettük, gondosan, alaposan zárjuk le! Ha olyan terméket vásároltunk, amely patenttal záródik, ügyeljünk, hogy minden patent teljesen összezáródott. Ha olyan terméket vásároltunk, amely zárszerkezettel záródik, figyeljünk, hogy a zár teljesen össze legyen nyomva!
  3. A termék ne kerüljön érintkezésbe éles, hegyes tárgyakkal, illetve olajokkal!
  4. Mielőtt a tokból, táskából kivesszük a telefont és egyéb értékeket, töröljük szárazra a külsejét, különös tekintettel a nyílás környékére és a zárszerkezetre!
  5. A kinyitáskor cészerű fejjel lefelé tartani, hogy a zárszerkezetbe, első vádelmi vonalba esetlegesen bekerült víz ne a tokba, illetve táskába folyjon be.
  6. Minden használat után töröljük meg és szárítsuk ki a terméket! Vizesen ne tároljuk!
  7. Ha a termékre vagy termékbe por, sár, homok került, mossuk ki, majd töröljük, szárítsuk meg, mielőtt eltesszük!
  8. Három éves kor alatti gyermektől tartsuk távol a terméket, mivel előfordulhat a fulladás veszélye.
  9. A hirtelen hőmérsékletváltozás következtében a belseje bepárásodhat. Ilyenkor szellőztessük ki!
  10. Ne használjuk a terméket 37 foknál magasabb hőmérsékletű vízben! Ugyanakkor vegyük figyelembe a telefon gyártójának erre vonatkozó utasítását is, mert lehet, hogy ez alacsonyabb értéket határoz meg.
A helytelen használat miatt bekövetkező meghibásodásért és az emiatt esetlegesen bekövetkező károkért sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget.