Vízálló telefontokok strandolós videókhoz és fotókhoz

Változtasd vízálló kamerává a telefonodat ezeknek a tokoknak a segítségével, és örökítsd meg a strandolós élményeidet úgy, mint előtte soha!

Baseus Cylinder
Vízalatti fotózáshoz ideális
Univerzális, 7,2″ méretig

A továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a Baseus új vízálló telefontokja jobb minőségű víz alatti fényképeket és videókat tesz lehetővé. A tartós, puha anyagból készült nyakpánt hosszabb ideig tartó hordás esetén sem kényelmetlen. A többszörös védelemnek köszönhetően maximális biztonságban van a telefonunk akár nagyobb mélységben is. 
Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.

Seaflash vízálló telefontok
Vízfelszínen lebeg
Univerzális, 7″ méretig

A kiváló ár-érték arányú, design-os Seaflash vízálló telefontok légpárnáinak köszönhetően a vízfelszínen lebeg, így nem kell félni, hogy elsüllyed, ha a vízben kicsúszik a kezünkből. A telefont pár másorperc alatt el tudjuk helyezni benne, és maximális biztonságban van a vízben is. Kialakításának köszönhetően az érintőképernyő is használható, kiváló víz alatti felvételek készíthetőek vele. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…

Seaflash vízálló telefontok  karpánttal
Légpárnákkal
Univerzális, 6,7″ méretig

A Seaflash vízálló telefontokja karra is rögzíthető, így kiváló választás pl. kajakozáshoz, evezéshez, szörfözéshez. Az érintőképernyő használható, és a peremen található légpárnák nem csak a vízfelszínen tarthatják, de eséskor is védelmet nyújtanak. 
Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…