Biztonságban az értékeink a strandon vízálló telefontokokkal

Nem kell az értékeid miatt aggódnod, ha akár a vízben is magadnál tudhatod őket. Legmagasabb vízállósági fokozattal (IPX8) rendelkező univerzális telefontokjaink és táskáink ezt lehetővé teszik.

Vízálló táska 10″ méretig
Érintőképernyő használható

Ez a táska kiváló kiegészígítője a strandolásnak, illetve a vízisportoknak, mivel maximálisan védi a tartalmát az elázástól. Vállon vagy derékon hordható. Átlátszó előlapjának köszönhetően a benne lévő telefon – vagy akár tablet – érintőképernyője is használható. A telefon mellett elfér benne pénztáca, autókulcs, egyéb apróbb érékek. Nem csak a nedvességtől és a portól védi az értékeinket, de akár a vízbe is magunkkal vihetjük őket.
Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.

Vízálló táska 10″ méretig

Elsődlegesen azzal a céllal ajánljuk ezt a táskát, hogy az értékeinek a strandon is mindig magunknál tudhassuk, hiszen kiválóan védi a benne lévő dolgokat a víztől. Derékon és vállon is hordhatjuk, ha elegendő levegőt hagyunk benne, a víz felszínén marad. Telefon mellett pénztárca, kulcsok, igazolványok is elférnek benne. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…

Seaflash vízálló telefontok
Vízfelszínen lebeg
Univerzális, 7″ méretig

A kiváló ár-érték arányú, design-os Seaflash vízálló telefontok légpárnáinak köszönhetően a vízfelszínen lebeg, így nem kell félni, hogy elsüllyed, ha vízbe ejtjük. Telefon mellett bankkártya, papírpénz fér el benne. Víz alatti felvételek készítésére is alkalmas.  Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…

Seaflash vízálló telefontok  karpánttal
Vízfelszínen lebeg
Univerzális, 6,7″ méretig

A Seaflash vízálló telefontokja karra is rögzíthető, így könnyedén magunkkal vihetjük a vízbe. Játék, pancsolás közben észre sem vesszük majd. Az érintőképernyő használható, vízi felvételek készítésére is alkalmas és a peremen található légpárnák nem csak a vízfelszínen tarthatják, de eséskor is védelmet nyújtanak. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…