Vízálló telefontokok vízisportokhoz

Seaflash vízálló telefontok
Vízfelszínen lebeg
Univerzális, 7″ méretig

A kiváló ár-érték arányú, design-os Seaflash vízálló telefontok légpárnáinak köszönhetően a vízfelszínen lebeg, így nem kell félni, hogy elsüllyed, ha vízbe ejtjük, vagy a vízben kicsúszik a kezünkből. A telefont pár másorperc alatt el tudjuk helyezni benne, és maximális biztonságban van a vízben is. Kialakításának köszönhetően az érintőképernyő is használható, kiváló víz alatti felvételek készíthetőek vele. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…

Seaflash vízálló telefontok  karpánttal
Légpárnákkal
Univerzális, 6,7″ méretig

A Seaflash vízálló telefontokja karra is rögzíthető, így kiváló választás pl. kajakozáshoz, evezéshez, szörfözéshez. Az érintőképernyő használható, és a peremen található légpárnák nem csak a vízfelszínen tarthatják, de eséskor is védelmet nyújtanak. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.
Több színben kapható…

Vízálló táska 10″ méretig
Érintőképernyő használható

Ez a táska kiváló kiegészígítője a strandolásnak, illetve a vízisportoknak, mivel maximálisan védi a tartalmát az elázástól. Vállon vagy derékon hordható. Átlátszó előlapjának köszönhetően a benne lévő telefon – vagy akár tablet – érintőképernyője is használható. A telefon mellett elfér benne pénztáca, autókulcs, egyéb kisebb méretű értékeink.
Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.

Vízálló táska – 10″ méretig

Bár elsősorban azzal a céllal ajánljuk ezt a táskát, hogy az értékeinek a strandon is mindig magunknál tudhassuk, a vízi sportokhoz is kiváló. Derékon hordva és megfelelően felhelyezve, úszás közben is hordható, mégis inkább kajakozáshoz, szörfözéshez ajánljuk. Minden termékünk a legmagasabb, IPX8-as vízállósági fokozattal rendelkezik.